Wie zijn wij

Mijn naam is Arno Raaymakers. Op 17 mei 2010 heb ik mijn grote droom waargemaakt en ben ik samen met mijn vrouw onze eigen werkplaats voor campers en caravans begonnen. Hiervoor heb ik ruim 19 jaar kennis en ervaring opgedaan bij verschillende caravandealers en een bedrijf dat campers naar wens van de klant opbouwde. Aangezien elk merk in die 19 jaar wel voorbij gekomen is, hoef ik me niet te beperken tot de bekende camper en caravanmerken. Leeftijd van de camper of caravan speelt geen enkele rol. Klanten die bezig zijn zelf een camper te bouwen of te renoveren zijn van harte welkom en kunnen rekenen op deskundig advies. Eventueel benodigd materiaal kan in de meeste gevallen door ons geleverd worden.
 
Op 25 april 2008 werd door het ROC opleidingscentrum mijn ervaring gewaardeerd met de titel "gecertificeerd eerste caravanmonteur".
 
Voordat ik aktief werd in de kampeerbranche, werkte ik als stoffeerder en meubelmaker. Deze ervaring komt mij nog steeds van pas bij mijn huidige werkzaamheden. Denk hierbij aan een flinke schade, waarbij het hout door vocht is aangetast.
 
Tussentijds heb ik nog enige tijd gewerkt bij een inbouwstation voor auto-accessoires als radio, navigatie en alarmsystemen. Hierdoor ben ik in de meeste gevallen ook in staat om stroomstoringen op te sporen en te verhelpen.