Bericht schrijven >

Perfect bedrijf voor al u camper problemen kunt u bij Arno terecht, hij heeft geduld en voor elk probleem een oplossing. Ben zeer tevreden over inbouw dakfan het repareren van de koelkast 230v gedeelte. En het verhelpen van vocht probleem in het dak nieuw kitten en dak coating. Achterkant wat cosmetische probleempjes vakkundig overgespoten.
Dik te vreden.

Jan Boelen
Top bedrijf!
Probleem aan de koelkast terwijl we op een camping in de buurt stonden. Werden heel snel en oplossingsgericht geholpen. Hele vriendelijke mensen. Een echte aanrader!

Hans en Maja Buunen
Bij ons een nieuwe fietsdrager onder onze Ford camper gebouwd tot onze grote tevredenheid werk prima zijn er zeer tevreden mee.fijn bedrijf.

B.vosselman
11-6-2021 afgelopen maandag bij Arno geweest had problemen met schotel
direct tijd voor mij vrij gemaakt zeer goed vakman heeft mij correct geholpen hij is een voorbeeld voor iedereen hoe het moet om met klanten om te gaan

eijndhoven
Vandaag super geholpen met het instellen van Canal Digitaal op de schotel van de Camper. Ondanks dat ze het erg druk hebben. TOP service!!

Jeanny Tholen
Vanmorgen 28-5 langsgeweest
Voor reperatie achterlicht
Snel en vakkundig gerepareerd
Dankje wel voor de goede en snelle servicr
Aad Rullend
Hartelijk dank voor de goede en vriendelijke service.
Wij zijn erg blij dat u ons zo tussendoor kon helpen met het vervangen
van de kraan in onze camper

Betty Delies
Deze week een omvormer in laten bouwen.Vakkundig en zeer netjes| Vakmanschap. Een dikke pluim!

Hans Hartgers
Wederom voortreffelijke service. APK, kleine beurt en campercheck. Altijd meedenken en tips.

Dick Plant
Meestal is wat aan nde hand als je bij Arno moet zijn. Maar als je toch bent is er altijd een luisterend oor en blij gezicht. Het probleem is dan al half verholpen, de ander helft wordt verholpen door de vakman in Arno. Swervice met hoofdletters.

groeten,
Noah
www wiebelter info

Noah


Bericht schrijven >